Förarkomfort i lyxklass

Vi erbjuder ergonomisk förarkomfort i lyxklass. I våra hytter sitter föraren verkligen i centrum.

+ Samma hytt för alla skotare respektive skördare
+ Stora fönsterytor ger mycket god sikt
+ Låg ljudnivå – tystare än i en ny personbil
+ Comfort Line hyttdämpning – originalet sedan 2007
+ Unik LED-belysning

 

Stor och bekväm hytt

Den rymliga och komfortabla hytten har en modern design där föraren verkligen sitter i centrum. De stora rutorna och den låga instrumentlinjen ger en mycket god sikt såväl i närområdet som uppåt. Hytten är försedd med ett flertal förvaringsfack samt värmeskåp för matlåda. Klimatanläggningen med filter för både friskluft och recirkulationsluft har hög fläktkapacitet.

Comfort Line ger lyxkomfort

Det unika hyttupphängningssystemet Comfort Line reducerar stötar och slag och gör att kranarbete och körning i terräng blir betydligt mjukare. Comfort Line lanserades som första hyttdämpningsystemet redan 2007 – och är därmed ett väl beprövat system. Sedan starten har Comfort Line utvecklats med bland annat förbättrad mjukvara, robustare konstruktion och exaktare positionering.  Läs mer om Comfort line här.

 

Tystare än i en ny personbil

Ljudnivå är låg – i våra hytter är det faktiskt tystare än i en ny bil. Våra hytter uppfyller med god marginal de ergonomiska riktlinjer som finns för skogs-maskiner.

 

Rätt ljus i mörkret ger lysande förarmiljö

Vi har tagit ett helhetsgrepp om arbetsbelysningen för att ytterligare förbättra förarmiljön i våra maskiner. Våra LED-lampor är dimbara där det behövs och placerade på ett sätt som underlättar arbete och körning i mörker avsevärt. Med rätt sorts belysning håller man koncentrationen uppe längre och man blir inte lika lätt trött. 

Samma hyttmodell för samtliga maskinmodeller

Vi har en hytt för alla våra skotare. Hyttinteriör, elcentral, datautrustning och manöverfunktioner blir därmed identisk vilket är en stor fördel för de förare som skiftar mellan våra olika maskinmodeller.

 

Servicevänlighet genomsyrar våra maskiner

      

Korta eller undvik stillestånd med Rottne Xparts