Lediga tjänster

ROTTNE INDUSTRI AB är en av de ledande tillverkarna av moderna skogsmaskiner. Företaget omsätter ca 450 miljoner och har ca 220 anställda vid fabriker i Rottne, Lenhovda och Stensele. Nästan hälften av vår produktion går på export till stora delar av Europa, Ryssland och Nordamerika.

Till fabriken i Rottne söker vi nya medarbetare:

 

Mekaniker till leveransavdelningen i Rottne

Vi erbjuder dig

Ett jobb på ett privatägt företag, snabba beslutsvägar och en spännande produkt, som värnar om individen. Du kommer att få ett stort inflytande och stor frihet vid planerandet av ditt eget arbete. Vi bryr oss om våra medarbetare och har en bra friskvård. Du kommer till ett team med en mycket bra kamratanda.

Skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt då tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Dina arbetsuppgifter:

·      Du kommer utföra leveransservice på skördare och skotare.

·      Enklare felsökning i både el och hydraulik.

·      Utföra service på maskiner som varit ute på visningar.

·      Eftermonterar specialutrustning, utrustning där underlag saknas i monteringarna.

·      Är behjälplig mot både service/montering, vid behov.

·      Programmera maskiner med de senaste programversionerna. (god datorvana)

·      Provköra skotare i skogsmiljö.

En stor fördel om du kan följande:

·      Provköra skördare i skogsmiljö.

·      Planera gallringar, slutavverkningar och hantera apteringsinstruktioner.

·      Utföra tester och provkörningar åt konstruktion

Du som söker

Du har körvana på skördare alt skotare, känsla för hur man kör en skogsmaskin, sinne för ordning och reda, kan skruva och förstår hur en maskin fungerar. Har initiativförmåga och lätt för att samarbeta, du förmår att få saker ur händerna och arbetar mot uppsatta mål med leveranser. Du kommer att arbeta i en väl inarbetad grupp där du blir en av fyra medarbetare så det är viktigt att din ansvarskänsla är hög.

Arbetstiden är dagtid med flex. Tillträde önskas omgående.

Ansökan, samt frågor rörande ovanstående tjänst, skickas till vår monteringschef:
Johan Svensson, 0470-75 87 41, Johan.Svensson@rottne.com

 

Lackerare till Rottne

Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med stort inflytande och frihet vid planerandet av ditt eget arbete. Du kommer till ett team med mycket god kamratanda.

Dina arbetsuppgifter blir att utföra sprutlackering av våra skogsmaskiner, i arbetsuppgifterna ingår även maskering, truck- och traverskörning, förberedande arbete i form av planering, tvättning och blästring. Det kan även förekomma viss montering i tjänsten. Du kommer att arbeta tillsammans med ytterligare två lackerare i ett team där ni lackar var tredje dag inledningsvis. Du kommer att vara en stor och viktig del i att utveckla och effektivisera arbetet som berör lackeringsavdelningen ut mot övriga företaget.

Arbetstiden är inledningsvis dagtid med flex. I förlängningen finns även möjlighet till andra arbetstider. Tillträde är omgående.

Vi utökar personalen för att tillgodose det ökande produktionstakten

Du som söker har dokumenterad erfarenhet inom våtlackering, gärna med kompletterande utbildningar/erfarenheter. Du är en händig hantverkare med öga för kvalitet och finish. Som person är du noggrann, ansvarstagande, stresstålig och du har lätt för att samarbeta. Arbetet kräver att du kan arbeta strukturerat och systematiskt.

Ansökan, samt frågor rörande ovanstående tjänst, skickas till vår monteringschef:
Marie Bladh, 0470-75 87 43, marie.bladh@rottne.com

 

Kantpressare till Rottne

Vi erbjuder dig ett arbete i ett spännande företag där du kommer till ett team med mycket god kamratanda.

Dina arbetsuppgifter blir att kantpressa plåtar till vår svetsavdelning samt att modifiera och ta fram nya program till kantpressen. Vår strategi är att tillverka större delen av alla artiklar i egen regi. Detta innebär att du kommer att få tillverka en stor mängd olika artiklar i mindre serier.

Arbetstiden är dagtid med flex. Tillträde önskas omgående.

Du som söker är noggrann, ansvarstagande och har lätt att samarbeta. Arbetet kräver att du kan arbeta strukturerat och systematiskt.

Ansökan, samt frågor rörande ovanstående tjänst, skickas till vår tillverkningschef:
Lars-Göran Gustavsson, 0470-75 87 24, Lars-Goran.Gustavsson@rottne.com

 

Montör till monteringen

Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med inflytande och frihet vid planerandet av ditt eget arbete. Du kommer till ett team med mycket god kamratanda.

På monteringen i Rottne jobbar 36 personer med montering av samtliga skogsmaskinsmodeller, vi har bra lokaler med en god arbetsmiljö, för oss är säkerheten mycket viktig.

Dina arbetsuppgifter blir att utföra delmontage till våra skogsmaskiner. Då vi har många olika modeller och relativt låga volymer är det ett omväxlande arbete med många olika moment. Du kommer att vara en viktig del i att utveckla och effektivisera arbetet i monteringen

Arbetstiden är dagtid med flex. Tillträde är omgående.

Du som söker är händig och teknikintresserad med öga för kvalitet och finish. Som person är du noggrann, ansvarstagande och du har lätt för att samarbeta. Arbetet kräver att du kan arbeta strukturerat och systematiskt.

Ansökan, samt frågor rörande ovanstående tjänst, skickas till vår monteringschef:
Johan Svensson, 0470-75 87 41, Johan.Svensson@rottne.com

 

 

Systemkonstruktör hydraulik

Dina arbetsuppgifter
blir att utveckla, vårda och dokumentera hydraulsystemet. Dokumenteringen består bland annat av att upprätta hydraulscheman till vår organisation. Du ansvarar för produktutveckling med avseende på hydraulik och ska på ett bra sätt kunna hitta bättre och effektivare lösningar. Du fungerar också som ett bollplank/utbildare för hela företaget och stöttar dina kollegor på andra avdelningar inom ditt kunskapsområde. Arbetet innebär också många leverantörskontakter.

Du som söker
har ingenjörsutbildning med inriktning på hydraulik, alternativt har du stor erfarenhet inom mobil hydraulik. Ditt intresse för teknik är ett måste likaså att du är noggrann, projekterfaren och har en god analytisk förmåga. Självklart för dig är att sträva efter gedigen systemkännedom och att förstå helheten i ett hydraulsystem. Du är målinriktad och idérik och kan inom ditt ansvarsområde driva utvecklingen framåt. Att behärska svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

Vi erbjuder dig

ett jobb på ett privatägt företag som värnar om individen. Du kommer att få stort inflytande och stor frihet vid planerandet av ditt eget arbete. Steget mellan teori och verklighet är ofta kort då vi har egen produktion och prototypverkstad där du kommer få följa det du skapar. Nya och ändamålsenliga kontors- och verkstadslokaler på ca 1600 m2 bidrar till god trivsel. Du kommer till ett team med en mycket bra kamratanda och sammanhållning.

Ansökan, samt frågor rörande tjänsten, skickas till vår konstruktionschef: Christian Ohlin, 0470-75 87 72, christian.ohlin@rottne.com

 

 

Svetsare till svetsverkstaden i Lenhovda

Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete, i ett spännande företag, med stora möjligheter att utvecklas inom svetsning. Du kommer till ett team med mycket god kamratanda.

Dina arbetsuppgifter blir att svetsa detaljer och ramar till våra skogsmaskiner. Vår strategi är att tillverka större delen av alla artiklar i egen regi. Detta innebär att du kommer att få tillverka en stor mängd olika artiklar i mindre serier. Då vi till viss del endast har enklare fixturer är det viktigt att du har en god hantverkskänsla samt kunskaper i ritningsläsning. Att tillverka nya fixturer eller förbättra gamla ingår också i arbetet.

För oss är det mycket viktigt att vi hela tiden utvecklar oss och blir bättre, i detta kommer du att ha en viktig roll.

Vi svetsar till största delen med rörtråd (MAG) men även en del MIG

Arbetstiden är dagtid med flex.

Tillträde är omgående.

Du som söker har erfarenhet inom svetsning, gärna med kompletterande utbildningar/erfarenheter. Du är en händig hantverkare med öga för kvalitet och finish. Som person är du noggrann, ansvarstagande och har lätt för att samarbeta. Arbetet kräver att du kan arbeta strukturerat och systematiskt. Är du intresserad av att lära dig programmering av svetsrobotar eller redan har erfarenhet är det meriterande.

Ansökan, samt frågor rörande ovanstående tjänst, skickas till vår tillverkningschef.

Jens Svensson, 0474-205 72, jens.svensson@rottne.com

 

Bearbetare till Lenhovda

Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med stor frihet, i ett spännande företag, med stora möjligheter att utvecklas inom bearbetning. Du kommer till ett team med mycket god kamratanda.

Dina arbetsuppgifter blir att bearbeta och programmera detaljer till våra skogsmaskiner. Vår strategi är att tillverka större delen av alla artiklar i egen regi. Detta innebär att du kommer att få tillverka en stor mängd olika artiklar i mindre serier.  Att tillverka nya fixturer eller förbättra gamla ingår också i arbetet.

För oss är det mycket viktigt att vi hela tiden utvecklar oss och blir bättre, i detta kommer du att ha en viktig roll.

Vi bearbetar till största delen i svetsade konstruktioner, därför är det en fördel om du har erfarenhet av detta.

I vår maskinpark har vi en bäddfräs samt en horisontell och en vertikal bearbetningsmaskin. Du kommer att börja lära dig den horisontella maskinen och därefter bäddfräsen.

Arbetstiden är inledningsvis dagtid med flex. I förlängningen finns även möjlighet till andra arbetstider.

Tillträde är omgående.

Du som söker har erfarenhet inom bearbetning och ritningsläsning. Du är en händig hantverkare med öga för kvalitet och finish. Som person är du noggrann, ansvarstagande och har lätt för att samarbeta. Arbetet kräver att du kan arbeta strukturerat och systematiskt.

Ansökan, samt frågor rörande ovanstående tjänst, skickas till vår platschef i Lenhovda.

Jens Svensson, 072-712 05 72, Jens.Svensson@rottne.com